Wie een slim alarmsysteem heeft kent de voordelen.

Veilig alarmsysteem

Daniel S: Ik heb nu veel meer zicht op mijn moeder haar leefomstandigheden via het GSM slim alarmsysteem. Als ze
's morgens niet uit haar slaapkamer is gekomen zal het systeem me waarschuwen. Ik hoef me geen zorgen meer te maken wanneer ze ziek is en niet kan opstaan. Ik ga nu met een gerust gevoel naar mijn werk.

Mw Susan Dekker 71 jaar: Ik ben suikerpati├źnt en heb hier wel eens problemen met de juiste dosering insuline. Ik kan mijn dochter nu makkelijk bereiken door gewoon op de voorkeur knop te drukken wanneer ik me niet lekker voel en denk dat er iets kan gebeuren.

Mary Quaedvlieg 86 jaar: Het alarm/oproep systeem zorgt ervoor dat ik zelfstandig thuis kan blijven. Ik hoef mij geen zorgen te maken als er wat gebeurt, een druk op de knop en er is hulp.

David Schwartz: Mijn moeder woont in een andere stad. We bellen iedere dag met elkaar. Laatst had haar vaste telefoonlijn storing.  Ze raakte daardoor in paniek, drukte op de alarmknop en dankzij het slimme alarm systeem konden we toch nog met elkaar spreken.

Ans Deen: Als mij iets overkomt, dan ben ik ervan verzekerd dat de meldkamer altijd 24 uur per dag en 7 dagen per week voor mij beschikbaar is. De meldkamer zorgt er dan voor dat ik meteen de hulp krijg die ik nodig heb. Zo weten ook mijn kinderen dat ik veilig ben en de zorg krijg die ik nodig heb.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »